چرا برنج قهوه ای نسبت به برنج سفید برتری دارد؟

کانال تلگرام دمادم
جهت خواندن و پیگیری اخبار منتخب روز ایران و جهان به کانال تلگرام دمادم بپیوندید.
چرا برنج قهوه ای نسبت به برنج سفید برتری دارد؟

آیا می دانید چرا برنج قهوه ای نسبت به برنج سفید برتری دارد؟

برنج قهوه ای نوعی متفاوت و پر از خواص غذایی از برنج است که بسیار خوش طعم نیز می باشد.

برای تمام گروه های سنی، مصرف غلات به طور کامل یا همراه با سبوس، بخش مهمی از یک رژیم غذایی سالم را تشکیل می دهد. در میان این محصولات سالم، برنج قهوه ای، طبیعی و تصفیه نشده، خواص سلامتی بسیاری دارد که اگر از آنها آگاه باشیم، کمتر سراغ برنج های سفید می رویم.

خواص برنج قهوه ای

برنج قهوه ای و کند شدن پیشرفت دیابت

به گفته محققان دانشگاه هاروارد، مصرف هفته ای دو بار برنج قهوه ای خطر پیشرفت و ابتلا به دیابت را کند می کند. در واقع مصرف 50 گرم از این برنج در روز، خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را 16 درصد کاهش می دهد. البته مصرف دیگر غلات کامل مانند جو و گندم کامل، خطر ابتلا به این بیماری را تا 36 درصد کاهش خواهد داد.

چرا برنج قهوه ای نسبت به برنج سفید برتری دارد؟

برنج قهوه ای

 

برنج قهوه ای منبع غنی از فیبر

این نوع برنج می تواند 14 درصد از میزان نیاز روزانه بدن به فیبر را تأمین کند. بنابراین نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به سرطان روده و سینه دارد. مصرف فیبر خواص مفید بسیاری برای بدن دارد که، سلامت دستگاه قلبی عروقی جزئی از آن ها است.

منبعی سرشار از منگنز و سلنیوم

یک پیمانه از این نوع برنج در روز، 88 درصد از نیاز بدن به منگنز را تأمین می کند و نقش مهمی در مبارزه با رادیکالهای آزاد دارد. منگنز نقش مهمی در کسب انرژی از پروتئین های مصرفی و کربوهیدرات ها و نیز سنتز کردن اسیدهای چرب دارد. سلنیوم نیز نقش مهمی را در فرآیند آنتی اکسیدان ها برعهده دارد و می تواند سلول های سرطانی را تخریب کند، ضمن این که در تنظیم متابولیسم هورمون تیروئید و عملکرد سیستم ایمنی بدن نیز اهمیت اساسی دارد.

  • گزارش خطا
  • پیشنهاد به دیگر مخاطبان
  • ۰
  • ۰

  • اشتراک‌گذاری در تلگرام
  • اشتراک‌گذاری در کلوب
  • اشتراک‌گذاری در گوگل پلاس
  • اشتراک‌گذاری در بالاترین
  • اشتراک‌گذاری در لینکداین
  • اشتراک‌گذاری در استامبل‌آپون
  • چاپ خبر
  • کپی لینک خبر