اخبار

ببینید | چگونه باقلوا از ایران به اقصی‌نقاط دنیا رفت؟

به بهانه روز باقلوا به سراغ تاریخچه این شیرینی خوشمزه، محبوب و البته گران‌قیمت رفتیم. هرچند که برخی معتقدند ریشه این شیرینی به کلمه bayla به معنی پیچیدن و گره زدن برمی‌گردد، منابعی می‌گویند نام باقلوا از زبان ارمنی و از دو کلمه باخ به معنی روزه دار و حلوا به معنی شیرین گرفته شده است.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا