آموزش تهیه غذای هندی مرغ پنجابی

آموزش تهیه غذای هندی مرغ پنجابی

آموزش تهیه غذای هندی مرغ پنجابی

با ما در ایران ناز همراه باشید تا با طرز تهیه یک غذای هندی بسیار خوشمزه و متفاوت آشنا شوید . امیدوارم با روش هندی پخت مرغ ، از آشپزی لذت بیشتری ببرید و طعمی جدید و بین المللی را مهمان سفره های خود بکنید

مواد لازم برای مرغ پنجابی :

کره ۲ قاشق سوپخوری

زیره سبز ۱ قاشق چایخوری

پباز رنده سده و آب گرفته ۱ عدد

سیر ۵ حبه

زنجبیل تازه ۲ قاشق سوپخوری

گوجه فرنگی خرد شده ۱ عدد

رب گوجه ۱ قاشق سوپخوری

ادویه گرام ماسالا ۱ قاشق سوپخوری

زرد چوبه ۱ قاشق مرباخوری

فلفل چیلی قرمز خرد شده ۱ عدد

ران مرغ ۲ عدد

طرز تهیه مرغ پنجابی :

کره را به همراه مقداری روغن روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس دانه زیره را در آن تفت دهید پیاز را به قابلمه بیافزایید تا شفاف شود سیر زنجبیل را اضافه کنید سپس گوجه و رب گوجه، گراماسالا، زردچوبه، فلفل چیلی و آب را بیافزایید تا جوش بیاید حرارت را ملایم کنید تا ۵ دقیقه بپزد بعد تکه های مرغ را بیافزایید تا کاملا به سس آغشته شود و ۴۰ دقیقه بپزد.

مطالب مرتبط:

پخت غذای رژیمی هندی

روش تهیه غذای متفاوت و خوش طعم پلو مرغ پنیری

  • گزارش خطا
  • پیشنهاد به دیگر مخاطبان
  • ۰
  • ۰

  • اشتراک‌گذاری در تلگرام
  • اشتراک‌گذاری در کلوب
  • اشتراک‌گذاری در گوگل پلاس
  • اشتراک‌گذاری در بالاترین
  • اشتراک‌گذاری در لینکداین
  • اشتراک‌گذاری در استامبل‌آپون
  • چاپ خبر
  • کپی لینک خبر
دسته: گوناگون
زمان دریافت: ۴ ماه پیش